ELMATRONIC SZOFTVEREK

A világon egyedülálló ANDROID, WINDOWS XP, WINDOWS 7, WINDOWS 8, windows 10 operációs rendszereken futó adatkezelő szoftvercsomagunkat professzionális felhasználók részére, ipari felhasználási célra, valamint gépjárműszakértők biztosító társaságok és eredetiség vizsgáló állomások részére fejlesztettük.

 

Szoftvereink segítségével a mérési eredmények rögzítése rendkívül leegyszerűsödik, különösen az ANDROID operációs rendszerre fejlesztett mérési eredmény rögzítő szoftverünknek köszönhetően. Csupán egy ANDROID operációs rendszerrel működő okostelefonra ( SMART PHONE ), valamint egy BLUETOOTH modullal szerelt elmatronic digitális rétegmérő készülékre van szüksége. Akár egymillió mérés eredménye is rögzíthető!

 

A mérési helyszínről a mérési eredmények valamint a mért munkadarab fényképei akár mobil interneten, vagy WIFI kapcsolaton keresztül az ingyenesen biztosított "elmatronic CLOUD" szerveren keresztül továbbíthatóak további adatfeldolgozásra a WINDOWS operációs rendszeren futó számítógépre vagy laptopra.

 

Szoftvereink magyar és angol nyelvűek a szoftvert futtató operációs rendszer nyelvi beállításától függően.

 

elmatronic KERT rendszer kompatibilis interface szoftvercsomag eredetiség vizsgáló állomásoknak NKH engedéllyel.

Az elmatronic KÖKIR/KERT interface szoftverünk és az elmatronic digitális rétegmérő készülékeink a Nemzeti Közlekedési Hatóság valamint a KEK KH által engedélyezett mérőműszerek, így azok kompatibilisek a KÖKIR és KERT azaz a műszaki és eredetiség vizsgáló számítástechnikai rendszerekkel!

OBD2 szabványú kommunikációs rendszerrel rendelkező gépkocsik elektronikus alvázszám kiolvasás funkcióval!

 

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem hívja a 06209453693 telefonszámot!

elmatronic ipari adatrögzítő és kezelő szoftvercsomag ANDROID és WINDOWS operációs rendszerekre.
elmatronic KERT rendszer kompatibilis interface szoftvercsomag eredetiség vizsgáló állomásoknak NKH engedéllyel.
elmatronic ipari adatrögzítő, feldolgozó szoftvercsomag ANDROID és WiNDOWS operációs rendszerekre elmatronic BLUETOOTH rétegmérő készülékekhez
elmatronic gépjármű karosszéria állapotfelmérő szoftvercsomag ANDROID és WINDOWS OS-re gépjármű szakértők, kárszakértők, biztosító társaságoknak

Rétegvastagság mérők

Szervíz / Javítás

Megrendelés

Kapcsolat

Herbil Kft. © 2006. | Home | Rólunk | Rétegvastagság mérők | Webáruház | Mobil verzió | Site map | Kapcsolat